Med TripX Konto bliver din rejse endnu lettere!

På din TripX Konto kan du se dine tidligere bookinger, og hente billetter til hotel, fly, transfer og andre produkter du har købt. Du kan også gemme søgninger og favorit-hoteller til senere brug. Du tilmelder dig ved at indtaste dine oplysninger til venstre, eller du kan logge ind med Facebook.

Dine billetter

Du får adgang til alle dine rejsebilletter via TripX konto, og du kan herfra skrive dem ud når du ønsker. Det er vigtigt at du læser informationerne der står på hotel, fly og transferbilletterne så du er godt forberedt på din rejse.

Gem dine favorithoteller

Når du er logget ind på din TripX Konto kan du nemt gemme et hotel som "favorit"; du trykker blot på det røde hjerte ud for hotellet i søgeresultater. På din TripX Konto vil du altid kunne finde tilbage til dine favorithoteller.

Find tilbage til drømmerejsen

Man kan bruge lang tid på at side at søge på forskellige rejsedatoer, længder og rejsemål - og det kan derfor være svært at huske præcis hvilke søgninger man har foretaget tidligere. Nu slipper du får at skrive det ned - så længe du er logget ind, gemmer vi dine seneste søgninger så du altid kan finde tilbage til lige præcis den søgning der gav dig de mest interessante tilbud.